2012. augusztus 25.

Zanzásitva: Magic Mike

| | 1 comment
A trailer hazudott. Legalábbis múltkor a moziban ücsörögve azt a képet állította fel előttem a Magic Mike-ról, hogy egy szirupos köntösbe csomagolt szerelmi történet, amelyben a lánynak nem tetszik, hogy a srác chip 'n dale táncos. Oké, ilyen is van benn, de nem olyan mértékben, mint ahogy azt az előzetes elmesélte.

A film ugyanis arról szól, hogy a sok mindennel foglalkozó Mike felkarol egy srácot, és beavatja a vetkőzős műfajba, sőt, a csapat többi tagja is befogadja. Aztán Mike megismerkedik a srác nővérével, és itt jön a képbe, amit a trailerben annyira erőltettek, pedig ez a szál a többihez képest eléggé a háttérbe szorul.

Igazából a film közel sem való csak csajoknak, mert ha a férfiak valahogy átvészelik a kockahasaktól hemzsegő vetkőzős jeleneteket, akkor amúgy egy egész kellemes élménnyel lehetnek gazdagabbak. Viszonylag laza film, kevés humorral, még kevesebb romantikával. A színészekről annyit, hogy Tatum jó volt, ahogyan Alex Pettyfer is, de a prímet Matthew McConaughey vitte el. 6/10. Közel sem olyan rossz, mint amilyennek messziről látszik.


1 megjegyzés:

  1. A férfisztriptíz miatt nem nagyon hozta meg a kedvem ahhoz, hogy megnézzem, de ha azt mondod kellemes film, akkor talán megér egy próbát! :)

    VálaszTörlés

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet