2012. október 30.

Akik visszatérnek az Amerika Kapitányban

| | Leave a Comment
2014. április 4-én debütál a Captain America: The Winter Soldier, amelyhez érkezett néhány friss hír, hogy kik azok az ismerős arcok, akiket viszont láthatunk. Nick Fury-t gondolom említenem sem kell.

Maria Hill (Cobie Smulders) - A főleg HIMYM-ből ismert színésznő először az Avengers-ben tűnt fel egy igencsak jelentéktelen epizódszerepben, azonban, mint kiderült, eredetileg ennél több jelenetet szántak neki, azok azonban a vágószobában mentek a levesbe. Mostantól számítani lehet a felbukkanására több Marval-moziban is.
Natasha Romanoff / Black Widow (Scarlett Johansson) - Először az Iron Man 2-ben láthattuk, majd jött az Avengers, eredetileg Stark harmadik kalandjában is benne lett volna, de végül mégsem. A Kapitány oldalán azonban feltűnik, de azt még nem tudni, mennyi ideig fog a vásznon szerepelni.


0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet