2012. október 27.

Zanzásitva: Happythankyoumoreplease

| | Leave a Comment
A How I Met York Mother Ted Mosbyjaként ismert Josh Radnor valójában egy tehetséges rendező, viszonylag korrekt színész (ha elnézzük neki, hogy ezúttal is egy Mosby-kaliberű karaktert alakított), azonban írói vénáján még volna mit csiszolni.


Mindezekre tökéletes bizonyíték a Happythankyoumoreplease, Radnor teljes mértékig saját filmje, amely voltaképp egy romantikus dramedy. Azonban ezen műfajok egyvelege közül főleg a drámát részesítette előnyben. Ennek eredménye egy viszonylag lehúzós darab, de mindeközben néhol kellemesen is sikerül hatnia, erről a finoman elszórt humormorzsák, valamint New York utánozhatatlan hangulata, és a nagyrészt akusztikus soundtrack is felelős lehet.

A történet három szálon fut, halványan érintve egyik a másikat, csupán annyira, hogy a szereplők ismerik egymást, esetleg néha megbeszélik dolgaikat. Mindenki saját magát, vagy épp boldogságot keresi, próbál boldogulni, boldog lenni az életben. A megoldás pedig lehet, hogy végig ott van a szemük előtt.

Összességében kellemes darab a műfaj rajongóinak, közel sem egyedi, de pár órás utóhatásra tessék számítani még az utolsó képkockák végeztével. 7/10, ami először amúgy majdnem 8 lett.


0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet