2013. február 2.

Zanzásitva: Liberal Arts

| | Leave a Comment
Josh Radnor, ha valamitől képtelen elszakadni, az a Nagy Alma iránti szeretet, illetve Ted Mosby karaktere. Ezúttal is ugyanaz a szerelmet kereső, romantikus, de vicces figura, ráadásul utalásképp a film elején még egy Ohio feliratú pólóban is láthatjuk.

Tavaly már megemlítettem, hogy milyen jó rendező, de írói vénáján volna mit csiszolni, szerencsére utóbbin azért most jobban látszik az igyekezet. A történet szerint a harmincas éveiben járó Radnor figurája meghívást kap egykori egyetemi dékánjának nyugdíj előtti búcsúztatójára. Az itt töltött napok alatt megismerkedik egy egyetemista lánnyal, akivel aztán amolyan szerelem első látásra kaliberű dolog alakul ki köztük. Korkülönbség ide vagy oda. A film a kapcsolatukra koncentrál, néha viszont mellékvágányokra fut, de összességében jó volt nézni. Hangulatilag viszont nagyon Happythankyoumoreplease. 7/10.

Azt pedig nem gondoltam volna, hogy Zac Efront valaha ennyire csípni fogom egy filmben.


0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet