2013. május 19.

Marvel hírek

| | Leave a Comment
A Marvel szekere rendületlenül halad előre: nemrég mutatták be Stark harmadik kalandját, és idén már érkezik a Thor: The Dark World, jövőre pedig a Captain America: The Winter Soldier. Ha ez nem lenne elég, a jövő évtől már forog az Avengers 2., de az Edgar Wright-féle Ant-Man film is körvonalazódik lassacskán. És természetesen a Guardians of the Galaxy.

Kevin Feige, a Marvel egyik fejese pedig nem semmi, hogy milyen címekkel bombázta a jó népet, amelyek a következő Marvel-hullámokban esélyesek lehetnek. Ilyenek például:

Black Panther
Daredevil
Blade
Ghost Rider
Punisher
Doctor Strange
Marvel Zombies
The Inhumans Runaways
Planet Hulk
valamint az Iron Man 4.

Ezek közül természetesen nem mindegyik esélyes az Avengers-filmekben való felbukkanásra, de például nem kizárt, hogy Black Panther felfog bukkanni a második részben.

A másik dolog, hogy igen, jól olvastátok: Iron Man 4. Nem vicc, a stúdió szeretné összehozni a negyedik részt, ahogy az várható volt. Már csak az a kérdés, hogy Downey beadja-e a derekát? Személy szerint azt kívánom, hogy ne, mivel ennyi Iron Man-film pont elég volt, de akkor szépen vessék el a negyedik rész ötletét is. Minderre nem sok esélyt látok. Idővel majd kiderül úgyis.


0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet