2013. május 29.

Star Trek Nyereményjáték 1/3 - by Fantasmania

| | Leave a Comment
A Fantasmania Online Játékbolt ezúttal egy Star Trekkel kapcsolatos, szokás szerint három fordulós játékra invitál meg titeket.




Maga a játékbolt két figurát, egy Kirk és egy Spock bábút ajánl fel, illetve itt van még a 2 db mozijegy, a Pólus Filmszínház jóvoltából (ezek bármelyik filmre beválthatók). A lényeg, hogy három nyertes kerül kisorsolásra a jó válaszadók közül, mégpedig ketten figurát, egy pedig mozijegyeket nyerhet.

Annyi újdonság van, hogy a mozijegy miatt szükségesé vált, hogy a játékosok még sorsolás előtt jelezzék, hogy figurát vagy jegyet szeretnének jobban. Ezt a játékhoz készült facebook eseményen kommentben írhatják be - ide kattintva tehetitek meg ezt.

1. kérdés:
"Sorolj fel 4 karaktert az Enterprise legénységéből!"
A választ a fantasmania.jatek@gmail.com címre várjuk, a levél tárgya legyen 'moziZoom - Fantasmania Star Trek Nyereményjáték 1. kérdés'

Mindenkinek jó játékot kívánok!



0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet