2013. június 19.

Movie 43

| | Leave a Comment
Avagy a film nagyon sok ismert színésszel, akik röpke epizódszerepekben, illetve kisfilmekben bukkannak fel, hogy lejárassák magukat.

A Movie 43 amolyan montázsfilm, a kisfilmek köré épített alapkoncepció szerint pedig néhány srác keresi a neten a bizonyos Movie 43 című, mindenhol betiltott mozit. Miközben böngésznek, mindenféle rövidfilm kerül az útjukba, ezeket láthatjuk mi. Persze közben kiderül, hogy másnak is fáj a foga a Movie 43-ra.

Van itt kérem minden: menstruáló Chloe Moretz, Hugh Jackman herezacskóval a nyakán,, Robin csajozását gátoló Batman, perverz Emma Stone, vagy éppen Knoxwille és Sean William Scott próbálja egy ír koboldból kihúzni, hol van az aranya. És ez még csak néhány volt.

Leírva talán jól hangzik, viccesnek tűnhet, és derülünk kicsit, amikor egyre több ismerős arc bukkan fel, de most jön a dolog kiábrándító-része: néhány megmosolyogtató jelenetet leszámítva itt bizony egy merő baromságról van szó. Ez olykor jó, máskor viszont egészen rossz értelemben vehető. Lényeg a lényeg, a Movie 43 tipikusan olyan film, amit nem lehet annyira szeretni, de olyan nagyon utálni sem, hiszen legalább olyan mértékig fárasztó, mint amennyire szórakoztató is a maga sokszor blőd módján.

A legjobban akkor jársz amúgy, ha nem merülsz bele túlságosan a kasztingba, így mindig érhet néhány meglepetés, elvégre a film tele van ismerős arcokkal, két kezeden nem tudod megszámolni, hány kisebb, illetve nagyobb színész tűnik fel. Közel sem ajánlott mindenkinek, ha nem szereted a debil filmeket, akkor ne csalogasson mondjuk az, ha kedvenc színészed is szerepel benn. A Movie 43 igazi agymenés, közel sem mindenkinek. Maradok az aranyközépútnál: 5/10.


0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet