2013. augusztus 13.

Röpkék

| | Leave a Comment
Jim Carrey feltűnt a The Amazing Spider-Man 2 forgatásán! Egyelőre arról még nem tudni semmit, pontosan kit fog alakítani, mindössze annyit ejtettek el, hogy egy olyan karaktert, aki a második részben még nem kap olyan fontos szerepet, a figura majd csak a folytatásokban fog kibontakozni.

Vin Diesel pedig kiposztolta Faceook-oldalára, hogy bizony szerepelni fog a Guardians of the Galaxy-ban. Vagyis, egészen pontosan csak a hangja. Egy Groo nevű, lényegében élő fa hangját fogja kölcsönözni, akit ugye CGI-vel hoznak létre.

Az is kiderült, hogy Christopher McQuarrie fogja rendezni a Mission Impossible ötödik részét. Rendezőként eddig mindössze a Hullahegyek, fenegyerek, valamint a Jack Reacher fűződik a nevéhez, de íróként például a zseniális The Usual Suspects is neki köszönhető.

És végül a Tomorrowland. Nem, nem a tucc-tucc fesztivál. Lényegében a Disney egyik következő dobásáról lenne szó, és Brad Bird rendezné. Hugh Laurie és Geroge Clooney is feltűnnének benn, de azt hiszem, erről már volt szó korábban. Ami újdonság, hogy a kitűzött premier 2014. december 12, vagyis még jó sokat kell aludni. És kaptunk egy logót is.

Ezeken kívül még simán kiraktam volna a kamerás X-Men: Days of Future Past, illetve a Guardians of the Galaxy előzeteseket, de mivel feketén levideózott anyagokról van szó, így szinte mindenhonnan törölve lettek, tehát megvárjuk jó minőségben, hivatalosan.

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet