2013. augusztus 31.

Scary Movie 5.

| | Leave a Comment
Ezt tényleg nem értem, miért kellett. Annak idején jókat derültünk az első Horrorra Akadva-filmen, de a széria szinte egyre rosszabb próbálkozásokat dobott piacra, az ötödik felvonás pedig most tényleg betette a kaput. Pedig milyen jó lenne egy igazi horrorparódia, de sajnos csak ilyen harmatgyenge próbálkozásokat láthatunk évről évre.


Pedig olyan filmek kapják meg a magukét, mint a Mama, az Evil Dead, a Paranormal Activity (ki gondolta volna...), de sorra kerül az Inception is, a Black Swan, vagy épp a Rise of the Planet of the Apes, hogy ne csak horrort említsek. Valahol megvan az a varázsa, amikor egy pillanatra elmosolyodunk, most épp melyik filmet fordítják ki magából, de a helyzet olyannyira siralmas, hogy mindösszesen egyszer sikerült egy félmosolyt kicsikarnia belőlem, hiszen ennél még egy filmes tapasztalattal nem rendelkező filmrajongó is jobb mozit tudott volna összehozni, ha van egy halvány kis humorérzéke.


A készítőknek azonban nem volt, de legalább már azt is tudjuk, hogy Lindsey Lohan és Charlie Sheen bármikor képes poénkodni saját helyzetükön és életvitelükön. Lényegében egy abszolút amatőr munkáról van szó, amely a rövid játékideje ellenére még így is hosszúnak tűnt, megtekintését nem igazán ajánlom, mert mára már a Scary Movie cím nem garancia semmire, csak a szarra. 2/10.


0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet