2013. augusztus 4.

Sok kicsi

| | Leave a Comment
Néhány apróbb hírmorzsa a közelmúltból, amelyek eddig kimaradtak.

Ugye azt már tudjuk, hogy a Man of Steel 2-ben Superman mellett Batman is fel fog tűnni. Na már most Zack Snyder leült tárgyalni Frank Millerrel a Man of Steel 2 kapcsán. A rajongók természetesen egyből elkezdtek találgatni: lehet csak ötleteket kér, de az sem kizárt, hogy Snyder a The Dark Knight Returns című képregényből akar meríteni, amelyben ugye mindkét hős szerepel.

Elkezdtek dolgozni a Bourne folytatásán. A terv az lenne, hogy Aaron Cross ügynök végre találkozna
Jason Bourne-nal. Jeremy Renner tehát visszatér, de Matt Damon nem lát sok fantáziát a dologban.

David Yates (négy Harry Potter-film rendezője is) fogja rendezni a Sebhelyesarcú feldolgozását.

Wes Bentley (Hunger Games, American Beauty), David Oyelowo (The Butler) és David Gyasi (Cloud Atlas) is csatlakozott Nolan következő filmje, az Interstellar brigádjához.

James Cameron megerősítette: az Avatar nem trilógia lesz, mivel még négy rész fog érkezni. A folytatásokat egyszerre forgatják le, a második rész 2016 decemberében kerül bemutatásra, a harmadik rá egy évre, szintén decemberben, és így tovább.

Andrew Kevin Walkert kérték fel, hogy írja meg a Tetovált lány remake, a The Girl Who Played with Fire forgatókönyvét. Viszont egyelőre nem biztos, hogy Fincher fogja rendezni, mint ahogy az sem, hogy Daniel Craignek egyáltalán a karaktere fel fog tűnni, mivel Craig közelmúltbeli sikereinek köszönhetően a gázsija elég szépen megemelkedett.

Ellen DeGeneres lesz a 86. Oscar-gála házigazdája.

Megvan az esély a Pacific Rim folytatására.

Steve Carrell Gru-nak öltözött. Ilyen jó arc ő.

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet