2013. október 27.

Újranézve: Cabin in the Woods

| | Leave a Comment
Nem olyan rég néztem újra ezt a baromira megosztó, piszkosul nehezen bekategorizálható filmet. Nálam még nagyobbat ütött, mint elsőre.


Ha még nem láttad? Ne olvass utána! De tényleg, semmit. A legjobb, ha minél kevesebb információval ülsz neki. Minden apró fordulat rombolhatja az élményt, de a helyzet az, hogy még így sem garantálom, hogy tetszeni fog. Lehet utálni, lehet szeretni. Vagy egy hülyeségnek tartod, vagy imádni fogod.


Ne ijesszen meg az alapkoncepció, miszerint néhány papírmasé fiatal egy erdei házikóba indul bulizni. A sztori itt még nagyon az első fokozaton van. De többet nem mondok, és ugye Te sem fogsz utána olvasni egyetlen betűnek sem! Hidd el, megéri. Még a trailert se nézd meg!

Számomra másodszorra is jó élményként szolgált a film, új alapokra emelve ezzel a horrorfilm fogalmát. Hiába merít sok más filmből a kategóriájából, még így is eredeti ötletnek mondható, mert... mert az.


0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet