2013. november 14.

Premierek 11.14.

| | Leave a Comment
Igazából odakint nem adnak nagy filmeket, de legalább ők már láthatják a Thort, amit mi csak ettől a héttől. Bár az Imdb-n jól szerepel, igaz, lévén, hogy Marvel-film, ezen nem lepődök meg, de azért kicsit elriasztanak a lehúzó kritikák. Lássuk az aktuális kínálatot.




Starbuck - A kanadai film, aminek remake-je is lesz. A fickó annak idején spermadonorként próbált némi pénzhez jutni, mondhatni sokszor. Csemetéi pedig, akik nagyon-nagyon sokan vannak, úgy döntenek, megkeresik vér szerinti apjukat.



Justin, a hős lovag / Justin and the Knights of Valour - Spanyol animációs film.



Pinokkió / Pinocchio - Újabb animáció, ezen a héten lesz mire vinni a gyereket. Mondjuk nem tudom, ebben a témában mit tudnak még mutatni.



A jogász / The Counselor - Ez majd érdekel. Riddley Scott filmje, olyan nevekkel, mint Michael Fassbender, Penelope Cruz, Cameron Diaz, Brad Pitt, Javier Bardem. Szóval már csak miattuk is.



A nagy szépség / La grande bellezza - Olasz/francia játékfilm, feliratosan, gondolom a kisebb mozikban csak.



Eltitkolt életek / Tyskungen - Röviden, tömören: svéd thriller. Vagyis nekem ezzel a két szóval el is adták a filmet.



Bettie-mobil / Elle s'en va - Francia film. Ezekből a kisebb filmekből mennyi van ezen a héten. Csemegézhet, aki erre hajt.



Thor: Sötét Világ / Thor: The Dark World - Ez viszont valószínűleg becsúszik minél hamarabb, legkésőbb a jövő hétig. Remélem azért nem lesz vele annyi gond, mint az elsővel volt anno.




0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet