2013. november 19.

Újabb magyar borzalom érkezik: Coming Out

| | Leave a Comment
A hétvégén volt "szerencsém" a Gravity előtt megnézni egy újabb magyar film előzetesét, ez pedig a Coming Out. Fontos, hogyha már Amerikát majmoljuk, akkor angol címet is adjunk a dolognak.

Lényeg a lényeg: Csányi Sándor egy meleg férfit alakít, aki hamarosan férjhez megy, azonban balesetet szenved, amelynek hatására valami megváltozik benne, hirtelen vonzódni kezd Tompos Kátyához (amit amúgy teljesen megértek), majd kezdődnek a végeláthatatlan bonyodalmak.

Kérdem én: már megint ki adott erre pénzt? Ki látott ebben bármiféle fantáziát? Nem volt egy épkézláb ember sem, aki megkopogtassa a rendező vállát, hogy "te, figyelj... ez azért nagyon gáz". A rendező amúgy Orosz György, aki a Hacktion című magyar akció-sorozatért is felelős részben. Ez szinte mindent elárul.

Így a végére azért tartozom egy vallomással: Mucsi Zoltán pár másodperces jelenetén sikerült megmosolyognom, de szinte biztosra veszem, hogyha nem Mucsi úr lőtte volna el ezt a beszólást, akkor maradt volna a fapofa.

Most pedig nézzétek meg az előzetest, már ha meritek.

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet