2013. december 27.

Premierek 12.26.

| | Leave a Comment
Na, megvolt a Karácsony, nem igazán voltam gépközelben, így kicsit megkésve de jöhetnek a heti premierek.




47 Ronin - Engem valahogy nem győztek meg, még a moziban, nagy vásznon sem nyűgözött le annyira az előzetes. Itthon viszont majd mindenképp lecsekkolom valamikor, de nem fogok rá rohanni.



Csinibabák / Cupcakes - Francia és izraeli koprodukció, ja és vígjáték.



Walter Mitty titkos élete / The Secret Life of Walter Mitty - Stiller nem egy rossz rendező, de ezt is majd azokra az időkre tartogatom szerintem, amikor nem lesz mit nézni...



Pulykaland / Free Birds - Animációs film, kicsiknek.



Philomena - Határtalan szeretet / Philomena - Angol dráma, odakint nagyon szeretik, ráadásul a High Fidelity rendezőjétől. Megnézzük majd.



Ezerízű szerelem / The Lunchbox - Nem először jár a főzés és a romantika kéz a kézben, ezúttal Irrfan Khan főszereplésével láthatunk erről egy romkomot.



A Wall Street farkasa / The Wolf of Wall Street - Scorsese és DiCaprio újra egyesítik erőiket, az eredmény pedig egy három órás mozi, amit kétpofára zabál a nép jóízűen.




0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet