2014. január 30.

Premierek 01.30.

| | Leave a Comment
Hadd szóljon, jöjjenek az eheti néznivalók, aki moziba akar menni.




Behálózva / Closed Circuit - Annak idején ezzel a címmel már kaptunk egy Dan Aykroyd-filmet. Itt azonban Eric Bana és Rebeca Hall domborít egy közepesnek tűnő krimiben. Előzetes.

A könyvtolvaj / The Book Thief - Ezt viszont feltétlenül megnézzük majd, hiszen nagyon jónak ígérkezik. Dráma a háborús időkről, egy lányról, akit egy német család fogad gondjaiba, ott tanul meg olvasni, azonban a család egy zsidó fiút rejteget... Előzetes.

A német doktor / Wakolda - Film a rettegett Mengele doktorról, illetve az ő bujkálásáról. Előzetes.

Herkules legendája / The Legend of Hercules - Nem, ez még mindig nem a Rock-féle Hercules, hanem az, ami nem győzött meg (bár a másikból még előzetes sem volt, de az már jobban érdekel, több dolog miatt is), úgyhogy ez most kimarad. Előzetes.

Banks úr megmentése / Saving Mr. Banks - Tom Hanks nem mást, mint Walt Disney-t alakítja, aki próbálja elérni, hogy a Mary Poppins megfilmesüljön. Kötelező. Előzetes.


0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet