2010. május 29.

Reggeli híráradat

| | Leave a Comment
John Hillcoat Az Út után most egy pörgős akciófilmen dolgozik, amelyhez Christian Bale-t képzelte el, mint főszereplő. A címe Revenant. Kérdés az, hogy Bale ráér-e, mivel jelenleg a Fighterrel foglalkozik, valamint az Inception után Nolan is rákapcsol az új Batmanre.

A Nickelodeon 60 milliót fizetett a Tini Ninja Teknőcök karaktereiért, így abból élőszereplős mozi készülhet. Eredetileg folytatást szerettek volna, de végülis remake lesz belőle. A producer Michael Bay lenne.

Megan Fox bár nem lesz benne a Transformers 3-ban, a Karib Tenger Kalózai 4-ben egy sellőt fog alakítani, a pletykák szerint.

2011 decemberére érkezik a Sherlock Holmes 2.

Átlépte az 1 milliárdos bevételt az Alice Csodaországban. Egészen pontosan a hétvégén döntötte meg a csúcsot. Legutóbb a Karib Tenger Kalózai - A holtak kincsének sikerült ezt megdöntenie, ám az Alice az egyetlen milliárdos mozi, amely nem a nyári illetve a karácsonyi szezonban lett bemutatva.

És akkor a végére egy poén: Les Grossman (Tom Cruise) eligazítja Tom Cruise-t a Kockázatos üzlet forgatásán.

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet