2010. június 7.

Alakulgat az Avengers gárdája

| | Leave a Comment
Basszus! Szóval, aki felmegy az Avengers Imdb oldalára, az láthatja, hogy azért nem tétlenkednek, és bár csak 2012-re esedékes a mozi, alakulgat már az a bizonyos kaszting.

Aki most így hirtelen nem vágná: az Avengers (Bosszúállók) egy szuperhősökből verbúválódott csapat, többek közt Vasember, Amerika Kapitány, Hulk, stb. Már Hulkban és a Vasemberben is voltak utalások arra, hogy a szuperhősök összeállnak, és 2012-re el fog készülni a mozifilm is.

Szóval Robert Downey Jr., mint Vasember alap, hogy jelen lesz, ezt tudtuk eddig is. Samuel L. Jackson is, mint a főnök, Nick Fury szerepében. A Vasember 2 után pedig Scarlett Johansson ismét magára öltheti Fekete Özvegy szerepét.
Hoppá, de hogy min lepődtem meg? Edward Norton! Gyerekek, Norton ismét Hulk bőrébe bújik! Szerintem sokkal jobb volt, mint Eric Bana és ennek most így örülök is. Persze mindenképp így lett volna logikus, na de értitek.
Aztán ugye Chris Evans, mint Captain America, bár őt addig majd láthatjuk jövőre, a saját mozifilmjében is. Majd meglátjuk. Amúgy a Captain America mozifilm kapni fog egy Nick Fury cameót, valamint Tony apja, Howard Stark is szerepelni fog.
Ant-Man megvan? Marvel hős ő is, bár nem kapott filmet, majd csak 2012-ben, de az Avengersben is láthatjuk. Nathan Fillion fogja alakítani. Itt lesz Wasp is, de neki nem jár külön mozi. Legalábbis egyelőre.
Thor és Loki is lesznek, de őket szintén láthatjuk még előtte, jövőre érkezik a Thor mozifilm.

Ütős lesz? Ajánlom nekik. És még két év van vissza, kik jönnek még ha már most ilyen erős a felhozatal?

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet