2010. június 7.

Box Office: Még mindig Shrek az élen

| | Leave a Comment
Szóval a hétvégén mutatták be Amerikában a Lepattintva című film spin-offját, amely ugye Get Him to the Greek címmel fut, és nagy várakozás előzte meg, mégsem tudta a zöld ogrét letaszítani a trónról. 17, 4 millió dollárt zsebeltek be a hétvégén, amely kezdésnek teljesen jó. A kritikusok amúgy megvoltak vele elégedve.

Aztán a Killers akcióvígjáték Ashton Kutcherrel a harmadik helyezett lett a hétvégén. Nos, az Imdb-s 3,6-os átlag arra enged következtetni, hogy hamarosan süllyedésnek indul a trónról. Főleg, hogy a kritikusok teljes mértékben lealázták a filmet, ráadásul nem is vetítették le nekik premier előtt, szóval a készítők is fel lehettek készülve a buktára. 16 milliót azért így is kaszált.

Aztán még...
Bemutatásra került a Kocka rendezőjének új horrorja, a Splice. Tudjátok, génsebészet, Adrien Brody. És bár csak 7 millióval nyitott, mégis, nem nagyon írnak róla rosszat. Rotten Tomatoes-en, ahol mint tudjuk, elég szigorú osztályzatok vannak, 72% az átlaga.

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet