2010. július 6.

Filmre viszik Ellis Holdparkját

| | Leave a Comment
Mostanában elég nagy Ellis lázban égek úgymond: nemrég olvastam ki a Holdparkot, jelenleg pedig Az Informátorokat bújom. A minap találtam meg az Imdb-n, hogy film készül a Holdpark című regényéből. Aki olvasta, az tudja, hogy elég nehéz lesz vászonra vinni. A film oldala itt van, és Benicio Del Toro, mint Bret Easton Ellis? Akár.

Röviden a könyvről. A történet főhőse maga Bret Easton Ellis, az író, aki egykor megteremtette Patrick Bateman karakterét, most próbál nyugodt, békés életet élni, feledve az egykori alkohol és drog-problémákat, amelyekkel a hirtelen jött sikert próbálta feldolgozni. Ám Ellis nem
nyugodhat: Bateman úgy tűnik, megjelenik a valóságban, ráadásul egyre különösebb dolgok történnek, furcsa e-maileket kap, melyeknek köze van apja halálához. Batemant ugyanis Ellis az apjáról mintázta.

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet