2010. augusztus 27.

Az Expendables 2 jelöltjei

| | Leave a Comment
Kezdésnek annyit így az első részről, hogy annyira jó lett volna moziban látni, de menjenek a magyar forgalmazók a tudják hova. Egyelőre hazai bemutatóról még mindig semmi hír, sajnos. Nem hiszem, hogy megfogom várni a ki tudja, mikorra esedékes itthoni premiert, így még előtte megnézem. Vagyis: a napokban írok róla.

A film odakint veszettül kaszál, a mindössze 80-85 misiből készített film hatalmas siker, Stallone úgy tűnik, megmutatta, hogy még van benne energia. Már a forgatások végeztével elkezdte írni a második rész forgatókönyvét, és úgy tűnik, szükség is lesz rá.

Pletykák szerint: Hulk Hogan és Mr. T., Michael Dudikoff, Chuck Norris és Wesley Snipes is jó esélyes arra, hogy felkérjék őket. Van Damme, aki nem vállalta el az első részt, ismét fel lett keresve, és Arnold bácsit is szeretnék újra szerepeltetni. Bruce Willis is visszatérne, állítólag ő lenne az ellenség - ezutóbbit már Stallone nyilatkozta. És szeretné még Dwayne Joshson-t és Vin Dieselt is a filmbe.

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet