2010. augusztus 27.

Jeremy Renner lesz Ethan Hunt

| | 1 comment

És ez már elvileg fix. A Knight and Day ugye bukott, nem is kicsit a mozikban, nagyon kevesen voltak Cruise-ra és Diaz-ra kíváncsiak ebben az akcióvígjátékban, így végül Tom csak afféle mentorként fog tevékenykedni a kulisszák mögött a Mission Impossible 4-ben, de Ethan Hunt-ot ezúttal már nem ő fogja eljátszani.

Örüljünk? Gondolom, aki nem kedveli Cruise-t, az mindenképp happy. Vagy nem érdekeli, mert ebből adódóan nem nézett M:I-t. Én, mint színészt, bírom - a többi más téma - és szerintem Ethant teljesen jól formálta meg mind a három alkalommal.

Jeremy Renner, akit láthattunk a Bombák Földjében, eléggé meggyőzte a készítőket a kaszting alatt, így az eddigi legfrissebb forrás szerint ő lesz Ethan Hunt.

A filmet Brad Bird rendezi, J.J. Abrams lesz a producer, és 2011 decemberében kerül a mozikba.

1 megjegyzés:

  1. ...és el is van baszva a film. Cruise-t én sem bírom emberileg, de már annyira megszoktuk a szériában, hogy nélküle nem lesz az igazi. Most nem azért, de a Knight and Day nem miatta lett szar :D

    VálaszTörlés

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet