2010. szeptember 20.

Box-office: Ben Affleck tarolt a hétvégén

| | Leave a Comment
Nos, a hétvégi amerikai nézettségről pár mondatban. Az a helyzet, hogy Ben Affleck új filmje lett az aktuális befutó. Ugyanis a The Town (Tolvajok városa) 23,8 milliót termelt, és ezzel jelenleg az első helyen áll a hétvégi box-office listán. A filmet Affleck rendezte és a főszereplő is ő. Egy bankrabló brigádról szól, akik egy akciójuk során elrabolják az aktuális bank főnöknőjét, de miután szabadon engedték, Affleck udvarolni kezd neki, a nőnek pedig fogalma sincs, ki is a fickó valójában. Imdb-n jelenleg 8,5 ponton van. Hozzánk októberben érkezik a film, veszettül várom már.

A második helyen Emma Stone mozija, a Könnnyű nőcske nyitott. Az Easy A egy lányról szól, aki kamuzik a szüzességét illetően, de hamar kiderül az igazság. A készítőket a Skarlátbetű című regény inspirálta, átfektetve a sztorit mai megközelítésbe. 18 millióval nyitott. Imdb jelenleg: 7,9.

A harmadik helyezett egy széria nyitódarabja, az alacsony költségvetésű Devil. Az egész ugye egy liftben játszódik, néhányan beszorulnak egy felvonóba, és egyre furcsább dolgok történnek. Kissé klausztrofób film lett belőle, amelyet a kritikusok többnyire jónak véltek. A filmet 10 millióból forgatták, és 12,5 misit már be is termelt. Imdb-n 6,6 ponton áll ebben a pillanatban.

Az első három helyezett tehát ők lennének. Negyedik helyen végzett a Kaptár - Túlvilág, amelynek a bevétele még mindig nem haladta meg a filmre elköltött összeget. Aztán valahol mögötte kullog George Clooney új filmje, Az Amerikai, amelyet mi csak valamikor október végén nézhetünk. Imdb-n kissé leesett a pontszáma, de a kritikusok jókat mondanak róla. A lista végén van a Rodriguez féle Machete, melynek a hazai premierje november 25. De addig úgyis mindenki letölti.

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet