2010. november 18.

Hétmérföldes szerelem (Going the Distance)

| | Leave a Comment
Erről most csak úgy röviden... Eredetileg úgy volt, hogy ezt a filmet soha, semmilyen körülmények közt, de végül aztán mégis becsúszott. Mivel nem voltak nagy elvárásaim, körülbelül azt kaptam, amire számítottam. Tipikus rétegfilm: vagyis ha szereted a romantikus dolgokat, akkor biztos tetszeni fog, de ha nem, akkor ez bizony nem a Te filmed. Ellenben nem lett annyira "csajos-film", mint ahogyan azt sokan gondolják róla.


















Fiú és lány találkoznak, tök jól megvannak, de nem akarják a dolgot túl komolyra fordítani, mert a lánynak hamarosan el kell utaznia, jó messzire. De végül egymásba habarodnak, és jön a távkapcsolat. Innentől bonyodalmak, lelkizés, félreértések, amit akartok.

Az első hiba, hogy túl hosszúra sikerült. Elnyújtották rendesen, majdnem két órásra, ami nem tett jót az amúgy sem tökéletes mozinak. A végén pedig az önfeláldozós részek, hogy ki költözzön a másikhoz, már teljesen felesleges. A kasztingról csak annyit, hogy nem a legütősebb, de mindenki hozza, amit tudott. Akin azonban meglepődtem, az Rob Riggle egy rövid időre. Plusz említésre méltó pozitívum, hogy végre egy film, amelyben a főszereplő srác idióta haverjai tényleg viccesek! Ezúttal sikerült jól kidolgozni ezt a részt, nagyokat lehet nevetni rajtuk, mondhatni ők a film csúcspontjai.

Értékelésnek egy 5/10. Nem szándékozom ebben az életben újra megnézni. Volt pár vicces pillanat, de többségében csak azoknak jön majd be, akik szeretik a szimpla romantikus mozikat.

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet