2010. november 18.

Mától adják

| | Leave a Comment
Nincs okunk panaszra, erre a hétre nem is olyan rossz a felhozatal. Ahogy elnéztem a következő heteket, azokhoz képest ez voltaképp az egyik legjobb.

Száguldó bomba - Tony Scott legújabb filmjében Denzel Washington és Chris Pine próbál megállítani egy vonatot. Majd nézzük.
Bérgyilkosék - Ugye minden hétre kell valami, ami egyáltalán nem érdekel, ebben a kategóriában pedig ez az Ashton Kutcher akció-vígjáték nyert.
A Föld szeretője - Magyar életrajzi film Zsolnay Vilmosról.
Ördög - Na ez érdekel. De mivel egy ideje már megvolt odakint a premier, tudjuk, hogy nem egy akkora eresztés, de azért még kíváncsi vagyok rá. Néhány ember beszorul egy liftbe, nagyjából ennyi a sztori, de lesz a végén egy csattanó is.
Jackass 3D - Erre megint kíváncsi vagyok, mit hoztak össze harmadszorra a srácok. Remélem inkább az első részre fog hajazni merészségek terén, mint mondjuk a második gusztustalanságára. Na majd meglátjuk.
Antikrisztus - Egy házaspár elveszíti gyerekét, a nő pedig mély depresszióba esik. Kiköltöznek egy elhagyatott nyaralójukba. Willem Dafoe az egyik főszereplő.
Nömadak TX - A címet nem igazán értem, mindenesetre egy spanyol dokumentumfilm.

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet