2010. november 26.

Renner váltja majd Cruise-t a továbbiakban

| | Leave a Comment
Na, ugye voltak ezzel a csere-dologgal elég nagy félreértések, de akkor tisztázzuk: A Mission: Impossible negyedik részében - amely jövő decemberben kerül bemutatásra - még Tom Cruise is szerepelni fog, mint Ethan Hunt, de már nem egyedül fog dolgozni: Jeremy Renner fogja megformálni a társát. Először ugye olyan pletykák is szárnyra kaptak, hogy majd a Kéjjel Nappal bevétele dönt arról, kell-e még Cruise a negyedik részbe. A film megbukott, terjedtek is a hírek, hogy el is felejthetjük Ethan Huntot a következő Mission: Impossible filmben.

Na de a lényeg: ha a negyedik rész sikeres lesz, akkor az ötödikben már tényleg nem lesz Cruise. Ugyanis azért kell a Ghost Protocoll alcímet viselő negyedik epizódban megosztozniuk a vásznon, hogy felépítsék Renner karakterét. Ha buknak, akkor ennyi. Ha kaszálnak, Renner-el folytatják a dolgokat.


0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet