2010. november 26.

Jeffrey Dean Morgan, a "halott" színész

| | 2 comments
Feltűnt már valakinek, hogy Jeffrey Dean Morgan már hányszor formált meg az elmúlt időben halottat, vagy éppen haldoklót a filmjeiben? Na nézzünk kicsit utána a dolgoknak.

  • Dean eddigi legismertebb szerepe a Watchmen című képregény adaptációban volt, amelyben már kapásból a film elején meggyilkolják. A továbbiakban csak a visszaemlékezésekben tűnik fel.
  • Az itthon Nancy ül a fűben (persze a Cool Tv-n Spangli) címen ismert sorozatban a főszereplőnő Nancy Botwin halott férjeként tűnik fel mindösszesen két videofelvételen, illetve egy családi fotón láthatjuk őt. De amúgy szinte az összes részben felemlegetik Judah Botwin-t.
  • Legutóbb a gyalázatos Jonah Hex című filmben is felbukkant Jeffrey. A főhős Hex elhunyt barátját játszotta, de mivel hősünk képes volt feltámasztani a halottakat, ezért nem csak egy mozdulatlan test szerepére kérték fel.
  • Visszatérve a sorozatokhoz: Grace Klinika. Itt összesen 24 epizódon keresztül formált meg egy haldokló beteget.
    Ez majdnem olyan, mint amikor Sam Worthington kapásból két egymást követő filmje végén lovagolt meg egy olyan repülő állatot, amit egészen addig senki sem tudott (Avatar, Titánok Harca). Vagy éppen DiCapriót is két filmjében kísértette elhunyt felesége (Viharsziget, Eredet).

      2 megjegyzés:

      1. helyesbítenék! múltkor láttam a P.S.-t a tévében és Gerard Butler-formálta meg az elhunyt férjet. Jeffrey-vel csak "visszatért a nyeregbe" a csaj,tehát csak megdöntötte. :D
        Amúgy érdekes poszt,csak így tovább Cerúúú!

        VálaszTörlés
      2. hoppá ezt akkor elírtam :D köszi:D

        VálaszTörlés

      Mielőtt írnál, olvasd el

      - Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
      - A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

      Köszönet