2011. január 28.

Kevin Smith tovább lép

| | Leave a Comment
Kevin Smith annak idején eladta Batman képregény gyűjteményét, majd zsebpénzből leforgatta a Clerks-et, amellyel orbitális sikereket ért el világszerte. Azóta csinált jó filmeket még, de sajnos mostanában elég gyenge lett a felhozatal. Legutóbb a teljesen középszerű Cop Out-al bukott meg nálam, bár azt hozzá kell tenni, hogy ott a forgatókönyvet nem ő írta.
A legújabb, Red State című horrorfilmjét egyelőre csak fesztiválokon mutatja be, de aki látta, az esküszik a filmre, állítólag hihetetlenül jó lett. Lényeg a lényeg: Smith már csak egyetlen egy filmet fog rendezni. Ez lesz ugye a Hit Somebody, jövőre. Utána már csak filmforgalmazással kíván foglalkozni, ebben látja a jövőt. Aki ugye Jay és Néma Bob rajongó, annak rossz hír, mert akkor többé nem láthatjuk a duót, sőt, az egész New Jersey sorozatot elfelejthetjük a továbbiakban.

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet