2011. január 31.

Mire dobj ki 990 Forintot?

| | Leave a Comment
Rutinos DVD gyűjtők gondolom levágták, hogy ebben a posztban az occsó' lézerlemezekről lesz szó. Az elmúlt időben sikerült pár jobb anyagot 990-ért beszereznem, szépen is mutatnak a polcon.

Még mielőtt bárki félreértené: ez a poszt nem felvágásból született meg, hanem csak azt akarom megmutatni, milyen jó filmek vannak potom pénzekért erre-arra.
  • Casino - Azt hiszem, ez a film alap, mindenkinek, aki filmrajongó.
  • Nagymenők - A már említett Casinóval együtt gyönyörűen mutatnak egymás mellett.
  • Az utolsó cserkész - Hát igen, porbafingó korom egyik kedvenc akciófilmje. "Fej vagy gyomor?"
  • Cloverfield - Először csak fémdobozban lehetett kapni gigászi áron, azonban nemrég megjelent hagyományos kiadásban, le is vitték 990-re.
  • Trópusi Vihar - Ez még egy régebbi dolog, egy rövid történet is kapcsolódik hozzá, ami miatt picit berágtam Xpress-re. Vagy csak tényleg rosszul időzítettem? Már hosszú ideje 2990 volt a film, de amikor láttam, hogy lement 1490-re, gondoltam, ennyit már megér, úgyhogy le is adtam a rendelést. De persze nem csak ez volt a kosárban. Elküldtem, majd kapom ám az e-mailt, hogy nagyon sajnálják, de pont ezen a napon járt le a Trópusi Vihar akció, vagyis már újra 2990-be kerül a film. Még szerencse, hogy nem küldték el. Aztán pár nappal később Alexandra oldalán megtaláltam 990-ért, azt hiszem az utolsó példány volt. Jobban is jártam.

Amit viszont baromira sajnálok, hogy ott hagytam a boltban, az a Frost/Nixon-t, valamint az Eternal Sunshine of the Spotless Mind-ot. Na majd legközelebb. Voltak amúgy ennél olcsóbb, jobb vételek is. Például a Smokin' Aces 599-ért simán megérte, még ha nem is a legjobb akciófilm. Aztán Sex Drive szintén ugyanennyiért, ajándék kotonnal, hahaha. Superbad is ennyibe került, ja és a duplalemezes Chicagot sem lehetett kihagyni. Szintén 599. Aki keres az talál, vagy hogy is szokták mondani.

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet