2011. május 7.

Forog a Batman 3.

| | 2 comments
Kezdetét vette a Nolan-féle Batman széria harmadik, záró darabjának forgatása, a The Dark Knight Rises. A rendezői fedélzeten természetesen ezúttal is Christopher Nolan dirigál. Az alap-szereplők nem változtak: Wayne/Batman ismét Christian Bale lesz, Gordon szerepét pedig most is Gary Oldman formálja meg. Lucius Fox-ot Morgan Freeman, Alfredot pedig Michael Caine alakítja.



Az új szereplőkről. Gordon oldalán egy feltörekvő, fiatal nyomozó is helyet kap, őt Joseph Gordon-Lewitt formálja meg, legnagyobb örömömre. Anne Hathaway is feltűnik, ő Selina Kyle-t játssza majd, akiből később Macskanő lesz. Bane szerepéért Tom Hardy szedett fel súlyos izmokat. Az egyik legbrutálisabb Batman gonoszról van szó, aki a képregényben még Batman gerincét is eltörte. Az ifjabb Ra's Al Ghul-t Josh Pence alakítja, de olyan színészek is feltűnnek még, mint Juno Temple, vagy épp Marion Cotillard.
A filmet 2012. július 20-n mutatják be a mozik.

2 megjegyzés:

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet