2011. augusztus 1.

Magyar sci-fi Mark Hamillel

| | Leave a Comment
Nem, nem írtam rosszul. Ugyanis ehhez a magyar, 3D-s sci-fihez az egykori Skywalkernek is köze van. Nem csak a szkriptet közösen írta Hatvani Balázs rendezővel, de még szerepel is benne.

A Thelomeris - Sorsvonalak esetében egy sötét hangulatú filmet kell elképzelni, olyan színészekkel, mint Dörner György, Kerekes József, Viczián Ottó, Rudolf Péter. Mark Hamillnek hála pedig sikerült pár nemzetközi színészt is megnyerni a produkcióhoz, így került a képbe. Lance Henriksen, DJ Quails, vagy épp - bár ez még csak pletyka szint - Christopler Lloyd.

A történet egy Thelomeris nevű városban játszódik, ahol a városka összes lakója egy és ugyanazon óragyárban robotol naphosszat. Az óragyár tulajdonosa (Dörner György) egy hatalmas óratoronyból irányítja az eseményeket. Amikor azonban felesége halálos beteg lesz, mindent megtesz azért, hogy megállítsa az időt, ehhez segítségére lesz a Mark Hamill által megformált titokzatos alak.

A film Imdb oldalához ide kattintsatok. Ez pedig a film posztere.


0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet