2011. szeptember 16.

Ez + Az

| | Leave a Comment
Tévésorozat lesz a Forráskódból. Már a film közben beugrott, hogy ebből akár egy jobb fajta sorozatot is lehetne csinálni. A CBS égisze alatt fog készülni, a forgatókönyvet pedig a Hazudj, ha tudsz! írója, Steve Maeda fogja körmölni.

Jön a Szemekbe zárt titkok remake, természetesen Amerikából, honnan máshonnan? Nekem a film nagyon bejött, bár nem írtam róla, de talán valamikor megejtek pár szót. Billy Ray lenne a felelős a szkriptért, míg a főszerepet Denzel Washingtonnak ajánlották fel. Mi lesz ebből? Majd kiderül.

Seth Rogen azt nyilatkozta, hogy a pár éve kamuelőzetesnek szánt Jay and Seth vs. Apocalypse traileréből teljes film fog készülni. Az eredeti történet szerint a két főszereplő (Seth Rogen és Jay Baruchel) egy házban ragadnak, miközben odakint javában folyik a világvége. Azonban most, hogy teljes moziban már többen fognak szerepelni, a címet átkeresztelték The Apocalypse-ra. Természetesen nem készülhet Rogen-film Evan Goldberg nélkül, a forgatókönyvben neki is benne lesz a keze. Pletyka szinten pedig még annyi, hogy állítólag Daniel Radcliffe is felfog tűnni. A már említett kamuelőzetest itt nézhetitek meg.

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet