2011. október 18.

Néhány hír így késő estére

| | Leave a Comment
Van esély a Zombieland sorozatváltozatára. Ez azért rossz hír, mert akkor a második részt akár el is felejthetjük, pedig az első az bitang jó lett. A stúdió már jövőre a tévékbe küldené az első évadot.

Elkezdődött a The Last Stand forgatása. Ez lesz Schwarzi nagy visszatérése, ahol újra főszerepben láthatjuk. Egy kisváros sheriffét fogja alakítani, akinek meg kell akadályoznia egy drogbáró Mexikóba való szökését. A kitűzött premier 2013. január 18.

Transformers 4. és 5. Hát igen. Úgy fest, hogy Michael Bay maradna a rendezői poszton, azonban a kaszting teljesen kicserélődne. Ezúttal Jason Statham neve csendült fel, mint főszereplő, amire azért remélem nemet mond, mert ez nem az ő világa, nagyon nem.

Cameron nyilatkozott az Avatar folytatásokról. A második és a harmadik részt egyszerre forgatná le, és ezúttal Pandora óceánja lenne kivesézve, amilyen részletesen csak lehet. A burkolt természetvédő kampány pedig nem lenne annyira szájbarágós, mint az első részben volt.

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet