2011. október 28.

Zanzásitva: Morning Glory

| | Leave a Comment
Lelki szemeim előtt látom, ahogy Harrison Fordnak egy fikarcnyit sem kellett magát megerőltetni a játékát illetően, hiszen a végig morcos arckifejezés akár egy "mi a francot keresek én ebben a filmben?"-szintű ábrázatnak is betehető. Nem lepődnék meg.


A Morning Gloryval amúgy a legnagyobb gond az volt, amit a Life As We Know It kapcsán is elejtettem: egyszer, úgy ahogy nézhető, de a túlcsicsázott klisék konkrétan keresztre feszítik az egész filmet. Pedig még a színészekkel sem volt különösebb gond, kezdve Harrison Ford-al, folytatva Robert Patrick-el, befejezve Rachel McAdams-el.

Utóbbi egy munkamániás tévés producert alakít, akit kirúgnak, majd a legutolsó helyen álló híradónál kénytelen elhelyezkedni. Itt azonban komoly feladat várja: meg kell győznie a sokat megélt egykori Pulitzer-díjas, valamikor még elismert, zsörtölődő újságírót és műsorvezetőt (Ford), hogy egy reggeli pletykaműsort vezetni nem is annyira ciki. Dehogynem! Mint mondjuk ez a film A végeredmény 5/10.

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet