2011. november 27.

Néhány apróság vasárnapra

| | Leave a Comment
2012. november 2-án lesz a Red Dawn remake premierje. Az eredetiben Patrick Swayze játszotta a főszerepet, ezúttal azonban Chris Hemsworth lesz a soros. Rajta kívül feltűnnek még: Adrianne Palicki, Jeffrey Dean Morgan, valamint Josh Hutcherson is.

Elijah Wood elárulta, hogy akárcsak a Star Wars-t, úgy a Gyűrűk Urára is a konvertált 3D sors vár, hogy újra mozikba küldhessék.

És ha már Középfölde, akkor Aragorn, aki Viggo Mortensen elmondása szerint nem fog szerepelni a Hobbitban. Igaz, a karakter nem szerepel a regényben, de megkeresték azzal, lenne-e kedve egy rövid időre felbukkanni, amire ő igent mondott. A forgatás pedig már javában zajlik, de azóta nem szóltak neki.

A hazai Korhatár Bizottság döntése szerint a Motel 3. is ugyanazon besorolást kapta, mint a Saw epizódok, vagyis V-ös kategóriát.

Musical készül a Rockyból. A darabot jövőre fogják bemutatni, a produkcióban pedig több neves zeneszerző is közre fog működni.

James Franco végül kilépett a The Iceman-ből. Egy bérgyilkost kellett volna megformálnia, helyét pedig Chris Evans vette át.

Ethan Hawk is nyilatkozott: ha minden igaz, elkészül a Before Sunrise harmadik része. És még csak azt sem mondanám, hogy húzni fogjuk a szánkat, hiszen Richard Linklater fogja rendezni, aki az első két részt is dirigálta.

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet