2012. január 28.

Sok kicsi

| | Leave a Comment
Az Annapurna Pictures égisze alatt készül el a Terminátor 5. része, ami R-kategóriás lesz. Justin Lin rendező elhagyta a fedélzetet, jelenleg keresik az utódját. Ha 2018-ig nem készül el a film, a jogokat újra Cameron kapja meg.

Ha minden a tervek szerint halad, akkor nyáron kezdik forgatni a Másnaposok harmadik részét. Todd Philips elárulta, hogy ezúttal nem ugyanazt a sémát fogják követni.

Elkezdődött a Django Unchained forgatása. Tudjátok, Tarantino western. Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Jamie Foxx, Samuel L. Jackson, Sacha Baron Cohen, Christoph Waltz, Kurt Russell, James Remar, Don Johnson, stb. A forgatás helyszíne pedig a kaliforniai Santa Clarita, ami Tarantino szerint egy az egyben vadnyugati hangulatot kölcsönöz.

A Doctor Strange film után nem kizárt, hogy végre Nick Fury saját filmjének is nekilátnak. Ezt Neal McDonough is megerősítette, aki az Amerika Kapitány filmben Dum Dum Dugant alakította, a Marvel univerzumban ő pedig a későbbiekben Fury jobbkeze.

És ha már Marvel: idén kezdik forgatni az Amerika Kapitány 2.-t.

Zachary Quinto azt nyilatkozta, hogy a Star Trek 2. már egy másik idősíkon fog játszódni. Ők is csak pár héttel a forgatás előtt vehették kézbe a forgatókönyvet.

Greg Kinnear és Jennifer Connelly lesz elvileg a két főszereplője a Writersnek. Kinnear egy írót alakít, Connelly pedig az ex-feleségét játssza. Egyelőre több nem ismert a történetből. Josh Boone írja és rendezze a filmet.

Végül pedig egy fan-made The Dark Knight Rises nyitány, a Se7en stílusában:


0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet