2012. február 18.

Néhány apróság

| | Leave a Comment
Josh Duhamel szerint egyik szereplő sem fog visszatérni a Transformers 4.-re. Lehet, hogy kicsit még korai ilyet kijelenteni, de mintha erre már Bay is utalgatott volna.

Az X-Men: First Class második része főleg Magnetóra fog fókuszálni. Ezt maga Michael Fassbander erősítette meg, aki elmondása szerint hatalmas X-Men rajongó.

Alakul a Smart Ass horrorfilm paródia, amelyben talált videofelvételekről lesz szó. A főszereplő Essence Atkins.

Arash Amelt kérte fel a Warner Bros., hogy körmölje le a Legenda Vagyok második részének forgatókönyvét. Még az sem kizárt, hogy előzményfilm lesz. Nem mintha az előzményekről nem tudtunk volna már eleget. Will Smith pedig el is vállalja, ha tetszik neki a szkript.

Jennifer Aniston és Dennis Quiad is szerepelni fognak a Jackie Brown előzményfilmben.

Hugh Grant azt nyilatkozta, hogy a Cloud Atlas című filmben (bővebben itt) egy olyan figurát fog alakítani, aki rengeteg embert megöl és néhányat meg is erőszakol. Még mindig baromira kíváncsi vagyok, hogy a Mátrix alkotói hogy fogják vászonra vinni ezt a megfilmesíthetetlennek hitt regényt.

Jonathan Liebesmannel folynak a tárgyalások, hogy készítsen egy új Tini Nindzsa Teknőcök filmet.

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet