2014. február 20.

Premierek 02.20.

| | Leave a Comment
Nos, lássuk mit hoztak be nekünk erre a hétre. Részemről a felsorolásból egy film kap esélyt egyelőre.



Bűbáj és kéjelgés / Las brujas de Zugarramurdi - Komédia, horror és dráma - valahogy így jellemzik Álex de la Iglesia tavalyi filmjét, ami most hozzánk is eljutott. Előzetes.

A plebejus herceg / Il principe abusivo - Abszolút nem hype-olt komédia az olaszoktól. De nem is tűnik olyan jónak. Előzetes.

Pompeji / Pompeii - Mert szandálos filmekből sosem elég. Valamikor majd, egyszer bepróbálom, de egyelőre kihagyós darab. Előzetes.

A titokzatos szerető / The Invisible Woman - Ralph Fiennes rendezése! Főszerepben Ralph Fiennes és Felicity Jones. Előbbi Charles Dickenst alakítja. Előzetes.

Maisie tudja / What Maisie Knew - Julianne Moore és Steve Coogan ebben a drámában, amelyet Scott McGehee és David Siegel közösen rendeztek. Előzetes.

Műkincsvadászok / The Monuments Men - Clooney új rendezése eddig nem pont közönség kedvenc, de már csak a szereplők miatt tuti meglesem. Előzetes.


0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet