2010. május 4.

Infók a Holmes folytatásról!

| | Leave a Comment
Robert Downey Jr. elárulta, hogy a Sherlock Holmes második részében lesznek párizsi, illetve svájci jelenetek is, többet ott fognak felvenni. A forgatás nyáron indul, tehát jövőre már láthatjuk is a folytatást.
Meg ugye a készítők meg akarják nyerni Brad Pittet is, aki látta az első részt, az tudja, hogy kinek a szerepére. De egyelőre még kérdéses, elvállalja-e.
A másik nagy kérdés azonban, hogy Irene Adler karaktere felbukkan-e a folytatásban, ám ez már nem az őt alakító Rachel McAdams miatt lenne így, hanem mivel a karakter mindössze egy Doyle regényben tűnt fel.
És egy rakat Downey: idén még felbukkan a Másnaposok rendezőjének új vígjátékában, a Due Date-ben, jövőre ugye Holmes 2, valamint a pár szereplős sci-fi, a Gravity. 2012-ben Avengers, és Iron Man 3. Ugyanerre az évre Imdb-n egy Poe című film is linkelve van az oldalán, míg 2013-ra (!) egy bizonyos Oz: The Great and Powerful. Utóbbi kettőről egyelőre még semmit sem tudni.

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet