2010. június 22.

Toy Story 3

| | Leave a Comment
Hát igen, a Toy Story az azért még mindig Toy Story. Legalábbis engem a harmadik résszel abszolút meggyőztek, és szerencsére nem esett bele abba a hibába, mint a Shrek, amely a harmadikkal elgyengült. A Játékháború esetében sikerült tartani az eddig is magas színvonalat, amire számítani lehetett.

Andy koleszbe megy, ezért döntenie kell, mi lesz a régi játékaival. Egy véletlen folytán a játékcsapat, Woody-t kivéve egy óvodában köt ki, amely elsőre csábítóan hangzik számukra, hiszen egész nap játszhatnak velük, ám kiderül, hogy ez közel sem olyan jó dolog. Közben Woodyra egy kislány talált rá.

Most ha ez így nem is tiszta, nem véletlen írtam így: nem akarom lelőni a fordulatokat, hiszen aki vágja az előző két részt, az tudja, hogy félreértésekből és balul elsült dolgokból kialakult bonyodalmakból áll a film nagy része. És ez az epizód is végig pörög, nincs megállás, egy percig sem unatkozhatunk. Ráadásul minden szereplő hozza a tőle elvárt színvonalat, a stílusos poénok ismét mindenki szájából elhangzanak.

Az új karakterek? Nos, nem rosszak. Lehet, kicsit sok van belőlük, és ez picit zavaró lehet, de a másodikban is bukkant fel azért jó pár addig ismeretlen arc. Persze vannak köztük negatív személyiségek, de ők is jók, persze ez esetben is csak később derül ki, hogy ki melyik oldalon áll.

Amúgy már az első nap 41 millió dollárt kaszált a film, csak a tengerentúlon! Ezzel amúgy jó eséllyel utolérheti a pár hete egész jól tejelő negyedik Shreket.

Imdb-n 9,4-es pontszám? Jelenleg kilencezer akárhány szavazat alapján itt áll a film, amit nem csodálok, hiszen a Toy Story harmadik része egy teljesen szerethető epizód lett, ezúttal is. Komolyan, aki vevő volt az előző kettőre, az ezt se hagyja ki. Kicsiknek és nagyoknak, ahogy azt kell. 8/10, abszolút jó szórakozás volt. Ráadásul lesz negyedik rész is – a készítők megerősítették, hogy nem áll meg ennyiben a Játékháború, és remélem, hogy majd az sem lesz ennél (sokkal) rosszabb.

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet