2010. szeptember 17.

Phoenix és Affleck most jól elvan

| | 1 comment
Joaquin Phoenix pár éve bejelentette: felhagy a színészkedéssel, és elmegy inkább rappelni. Mindenki ledöbbent, amikor később szakállal mutatkozott, kurvázott és kokózott. Casey Affleck pedig úgy döntött, dokumentumfilmet csinál belőle. Ez lett az I'm Still Here, amelyről aztán ugye kiderült: egy hatalmas átverés volt! Ugyanis Phoenix ugyanis soha nem gondolta komolyan ezt az egész rap-dolgot, az egész csupán a "dokumentumfilm" miatt volt lényeges, hogy még hitelesebb legyen a dolog.
Durva amúgy, hogy ennyi ideig emiatt a film miatt nem szerepelt más moziban. Amúgy külön műfaj az ilyen, mockumentary a neve. Amolyan Borat-feeling. Még a David Letterman Show-ban tartott interjú is csak a terv része volt.

A filmet már bemutatták két filmfesztiválon, illetve az Államokban is, és közel 100.000 dolcsit tejelt már. Imdb-n jelenleg 6,3 ponton áll.

1 megjegyzés:

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet