2011. január 14.

Utódomra ütök (Little Fockers)

| | Leave a Comment
Ez sajnos nem nyert. Beckurék harmadik filmje csak egy felesleges másfél óra lett. Már a második végén ellőtték a gondolatot a kis kölykök körül, így várható volt egy újabb próbálkozás, ezt most meg is kaptuk, de minek? Sajnos nem maradt elég puskapor, amely az első két filmet életben tartotta, és lettek olyanok, amilyenek.


Volt néhány jobb pillanat, pár vicces beszólás, de hangos felnevetés mindössze csak egyszer volt részemről. Niro és Stiller civakodása nem maradhat el, ezt szerencsére megtartották. Az a pár Keresztapa előtti tisztelgés is mosolyt csalt az arcomra, főleg azzal a zenével. Ami még tetszett, hogy az új arcokhoz ismertebb színészeket nyertek meg, pl. Harvey Keitel-t először alig ismertem meg.

Most jön a fekete leves: ennyi volt a mérleg jobbik oldala. A többi dolog ugyanis könnyen felejthető, vagy éppen unalmas. És ami a legrosszabb, hogy csak néha kapott el a nosztalgia az első két résszel kapcsolatban. A történet annyi nagy vonalakban, hogy miután Jack-nek szívrohama lesz, elmondja Greg-nek, hogy őt akarja majd utódjának, vagyis a "KeresztBeckur"-nak. Persze van még más is, elég sok bonyodalom, de még így sem lett jó film.

Sajnálom, hogy az első két, egész korrekt rész után egy ilyen próbálkozással vágták földhöz a szériát. A legszomorúbb az egészben, hogy anyagilag jól termelt, így esélyes a negyedik rész. De ne fessük az ördögöt a falra, maradjunk a jelennél, ez így egy sovány 5/10. Többet sajnos nem tudok adni.

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet