2011. március 10.

The 41 YEARS OLD VIRGIN Who KNOCKED UP SARAH MARSHALL and Felt SUPERBAD About It

| | 2 comments
A magyar cím pedig: A 41 éves szűz, aki felkoppintotta Sarah Marshall-t, majd írtó szarul érezte magát. Oké, akinek még van lelki ereje tovább olvasni a bejegyzést, annak elárulom, hogy ez a film kegyetlenül rossz. A címből könnyen ki lehet következtetni, hogy a 40 éves szűz, a Felkoppintva, Lepattintva és a Superbad című filmek kiparodizálása volt a cél. Viszont olyan mozik sem úszták meg, mint a Benjamin Button vagy épp a Twilight. Sajnos nem volt vicces egy kicsit sem.


Ami talán az egyetlen, halvány pozitívum volt, az a Jonah Hill-t parodizáló srác. És ki is fújt. Elég élethűen nyomta. A legirritálóbb szereplő címet pedig a Seth Rogen-t "alakító" fickó érdemelte ki, akit ne adj isten érdekelne a film, az majd megtudja miért.

Persze nem maradhattak el a már ezerszer lerágott poénok, az eredeti szkeccsek túlvariálása (tudom, hogy egy paródiánál pont ez a cél, de azért ne essünk át ennyire a ló túloldalára, mint itt), és még sorolhatnám. Még szerencse, hogy nem nyújtották túl, ez a kb. 80 perc is egy örökkévalóságnak tűnt. Érik már egy írás arról, hogy milyen volt régen egy paródiafilm és manapság milyen.

Az a helyzet, hogy ennél tovább nem akarom a szót szaporítani. Az értékelés 1/10, messze kerüljétek el.

Most látom csak, hogy a legutóbbi egypontos írásom is egy paródia volt, méghozzá a Stan Helsing. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem szeretem a parodizált humort, de ez a két film tényleg a legalja mindennek, amit az elmúlt időben láttam.


2 megjegyzés:

  1. Hmmm, a Stan Helsing nekem se tetszett, de azért 3 pontot adnék rá, bár tény, hogy egyetlen épkézláb poénra se tudok visszaemlékezni belőle, de legalább nem aludtam el rajta.
    Ez meg érdekel, de annyira nem sietek vele. Imádom a paródiákat, többnyire még az újakat is, szóval az esély megvan rá, hogy bejöjjön. Meglátjuk.

    VálaszTörlés
  2. Nekem ezek az újak már kevésbé jönnek be, taláááán még a Superhero Movie, de attól sem dobtam el az agyam. Ha a Stan Helsing-re adnál 3 pontot, akkor lehet, hogy erre is:)

    VálaszTörlés

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet