2011. július 27.

Cain haragja (The Wrath of Cain)

| | Leave a Comment
Ving Rhames ezt jól benézte. Vagy azt hitte, hogy ez tényleg egy megindító börtöndráma lesz, vagy kellett a pénz. Én az utóbbira tippelek.


A legjobban úgy tudnám jellemezni ezt a 83 perces szart filmet, mint jelenetek sokszor összefüggéstelen kupacát, amit azért nagyon gyengén, de összeköt egy klisés történetszerűség. Mindezt fokozták az irtó gyenge színészi alakításokkal, elégtelen operatőri munkával, amivel kinyírták a jelenetek amúgy is haldokló többségét. Ehhez jöttek még a bibliai idézetek, ráaggatták a The Wrath of Cain címet, és nesztek, itt egy börtönös film, sok késeléssel, csöpögős befejezéssel. Amúgy az egész egy veterán börtönlakóról szól, akinek a fia is ugyanazon a sitten köt ki.

Akik megmentik a filmet a globális pusztulástól, az mondjuk a börtönigazgató, az egykori folyékony fém, Robert Patrick, valamint Robert LaSardo, akit ugye a Nip/Tuck óta imádunk. Az első húsz perc még fenntartotta a figyelmet, de onnantól egy csőd lett a film. 3/10. 

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet