2011. november 19.

Zanzásítva: Paranormal Activity 3.

| | Leave a Comment
Harmadszor is megcsodálhattuk, hogy Amerikában milyen szépen berendezett lakások vannak. A Paranormal Activity most is ugyanarra a kaptafára építkezik, kivéve, hogy ezúttal léptek egy nagyot, és a végére átmentek Blair Witch Project-be. Ez pedig csak rontott a film amúgy sem rózsás helyzetén, legalábbis a befejezés - valljuk be - egy jó nagy hülyeség lett. Szerintem.


Ezúttal 1988-ban járunk, ugyanis előzményfilmmel van dolgunk, hát mivel mással? Valami kísért a lakásban. A nő nem hiszi el. A fickó kamerákat szereltet be. A kislány pedig egy bizonyos Toby nevű szellemmel folytat eszmecseréket.

Azt az egy-két jobb pillanatot leszámítva kidobott 80 perc volt az egész. Igazából azokon sem ijedtem meg, de legalább történt valami, ha csak egy kicsit is volt érdemleges. Viszont ha az eddigi részek nem jöttek be, ez még annyira sem fog tetszeni. 2/10 mondjuk, ha az előzőre hármat adtam anno.

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet