2011. január 16.

Véderő DVD

| | 2 comments
Aki látta a Defendort, és tetszett neki, az gondolom kicsit sajnálta, hogy a film nem kapott nagy hype-ot. Igazság szerint az időzítés volt rossz, mivel nagyjából akkor kezdték marketingelni a Kick-Ass-t, amely sokkal nagyobb odafigyelésben részesült, így a Defendort sokan csak kópiának hitték, lévén, hogy álarcos igazságosztás, stb.
Viszont ha másképp sül el, akkor nem tudtam volna 990-ért megvenni DVD-n. Mert már kapásból így indított megjelenéskor, a héten pedig be is zsákoltam. Aki pedig a borítóért felelős, az kapja be, de komolyan. Ugyanis a hátoldalon, a tartalomban "lúzernek" titulálták Harrelson karakterét, pedig valójában szellemileg visszamaradott. Ráadásul úgy van beállítva, hogy ez az évezred vígjátéka, holott nagyon is lehúzós az egész film. De pont attól jó, én például pár órát még agyaltam a végén, annyira szomorú.

2 megjegyzés:

  1. kapja be tövig! ekkora fos borítót, abszolút semmi köze a filmhez.

    VálaszTörlés
  2. Ne is mondd. Bele sem merek tekerni szinkronosan, hogy például hogyan oldották meg a Captain Industry-dolgot.

    VálaszTörlés

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet