2011. április 25.

Mától forog az Avengers

| | Leave a Comment
És igen, hivatalosan is mától zajlik a Bosszú Angyalainak forgatása. A filmet Joss Whedon írta és rendezi, ő eddig főleg sorozatokat dirigált. A Marvel hősök színe-java szerepelni fog: itt lesz Vasember, természetesen Robert Downey Jr. fogja őt alakítani ezúttal is. Hulk szerepére ismét új színészt szerződtettek: Edward Nortontól Mark Ruffalo vette át a stafétabotot. Természetesen Thor (Chris Hemsworth) is le fog csapni kalapácsával (a héten Thor premier!), Jeremy Renner pedig Sólyomszemet kelti életre. A csapat legelső embere pedig Amerika Kapitány lesz, Chris Evans összesen hat filmre írt alá, amelyben a Kapitányt fogja majd játszani. Az Avengers külső irányítója pedig Nick Fury természetesen, vagyis Samuel L. Jackson. De láthatjuk még Lokit, illetve a Fekete Özvegyet is. A filmet 2012. május 4-én mutatják be.


Plusz még egy Captain America hír: néhány jelenetet felvettek még pluszba, amelyben már Nick Fury is feltűnik, tehát ebből azt lehet kikövetkeztetni, hogy a film végére már a Kapitány a jelenben lesz. Basszus, pedig mennyivel jobb lett volna, ha az Avengers filmben élesztik fel.

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet