2012. június 28.

Ilyen lenne az ötödik Bourne film?

| | Leave a Comment
Hamarosan mozikba küldik a The Bourne Legacy - A Bourne-hagyaték című, negyedik Bourne filmet. Ebben a részben Matt Damontól Jeremy Renner vette át a stafétabotot, de nem ám Jason Bourne karakterét fogja alakítani, hanem egy Aaron Cross nevű ügynököt, aki ugyanabban a programban vesz részt, amiben J.B. A legutóbbi előzetesből az is kiderült, hogy nem sima folytatás lesz, hanem az Ultimátummal párhuzamosan egy időben fog játszódni.

Frank Marshall producer egy interjúban elárulta, hogy arra az esetre, ha megvalósulna egy ötödik Bourne mozi, olyan tervekkel rukkoltak elő, hogy Aaron Cross és Jason Bourne végül találkoznának.

Ötletnek nem rossz, igaz, Damon anno azért nem adta be a derekát egy következő filmre, mert azt már nem Paul Greengrass rendezi. Majd kiderül, ehhez persze az is kell, hogy kaszáljon a Legacy.

0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet