2012. június 30.

Zanzásitva: Éjféli etetés (Midnight Meat Train)

| | 2 comments
Ez is egy régebbi pótolnivaló volt már, végül csak becsúszott. Az Éjféli etetés nem rossz film, de túl sok megválaszolatlan kérdést hagy maga után, ráadásul könnyen kiszámítható szinte végig, így a fordulaton sem fogsz majd túlságosan meglepődni az utolsó pillanatokban. Pedig Clive Barker novella alapján készült, és milyen kár, hogy nem ő rendezte.


A történet főhőse Leon (Bradley Cooper), a fotós, imádja New Yorkot, próbálja elkapni a tökéletes pillanatokat az utcán. Egyik nap gyanús lesz neki, hogy az újság lehozza egy lány eltűnését, akit Leon történetesen látott előző este felszállni egy késő esti metróra. A férfi nyomozni kezd, és mint kiderül, éjjelente egy titokzatos alak (Vinnie Jones) rendez valóságos mészárszéket a földalatti szerelvényekben.

Amivel kiemelkedik a film, azok az operatőri munkák, a remek vágások és képi megoldások, valamint a véres trükkök. Mindenképp említésre méltó, még ha kommersz is kicsit a maga módján. Sajnos azonban a cirka másfél órás játékidő még így is döcögősre sikerül néha, de nagy részt képes volt lekötni. Bradley pedig jó volt, Vinnie Jones úgy szintén, bár utóbbinak színészkedni nagyon nem kellett. Végül egy 6/10 elmegy rá, és lehet, hogy Clive Barkert kéne olvasni. A Forrest Gump poénon pedig mekkorát, de mekkorát mosolyogtam.

2 megjegyzés:

  1. Szerintem egész jó kis film ez. Mi is volt az a poén? Mert nem rémlik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vinnie Jones ücsörög a metrókocsiban, ölében a táskája, és bámul maga elé, szóval tisztára, mint Forrest Gump. Fekete srác megjelenik, próbálja megijeszteni őt, de nem reagál, majd odaszól neki, hogy "az élet egy doboz bonbon, mi?"

      Törlés

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet