2013. január 24.

Paranormal Activity 4.

| | Leave a Comment
Végeláthatatlan bőrlenyúzás zajlik már néhány éve, amióta a Paranormal Activity a maga kis zsebpénzből összerántott költségvetésével brutál összegeket produkált a kasszáknál. Elérkeztünk oda, hogy negyedik rész, és elérkeztünk oda, hogy mélypont - ha az eddigi három epizód közül valamelyik kapcsán volt olyan érzésed, hogy ennél lejjebb már nincs, azt fejeltsd el gyorsan, mert a Paranormal Activity negyedik felvonása minden eddiginél gyalázatosabb minőséget produkál.




Természetesen ezúttal is egy család, a természetfelettivel való viszontagságait követhetjük nyomon, főleg laptop kamerákról. Apropó, a laptop kamerák. Természetesen ezek a gépek mindig be vannak kapcsolva, mindig felveszik a lényeget, elvégre teljesen véletlenül sikerül mindig olyan pozícióban elhelyezni azokat, hogy semmiből se maradjunk ki.

A sztoriról röviden annyit, hogy ezúttal egy furcsa természetű szomszéd srác kerül hőseink házába, amíg annak anyja kórházban van.

A séma a jól kitaposott utat követi: különös dolgok sorakoznak egymás hegyén-hátán, persze a szülők nem hisznek el semmit. Sok meglepetés tehát nem várható. A lényeget nem mondtam, elvégre egy PA-epizód elengedhetetlen jellemzője, hogy rövid játékidő ide vagy oda, minden oltári unalmas (egyszer majdnem elbólintottam), a nagy hajrát a végére tartogatják, de addigra már olyan szinten jelentéktelenné válik minden, hogy a simán csak ötlettelen finálé is úgy, ahogy van, mehet a levesbe.

És végül...

Minden annyira ötlettelen, annyira röhejes, annyira erőltetett, hogy erre szavak nincsenek. És a legszomorúbb az egészben, hogy ezt már negyedik alkalommal próbálták lenyomni a torkunkon. Vannak, akiknek ez le is ment, elvégre idén már az ötödik részt is megnézhetjük. 1/10.


0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet