2013. október 31.

Premierek 10.31.

| | Leave a Comment
A hónap utolsó napjára azért sikerült pár filmet behozni. Engem speciel több is érdekel az alább felsoroltak közül.



Last Vegas - Bár kritikailag nem valami elismert, de Robert De Niro, Michael Douglas, Kevin Kline és Morgan Freeman együtt, ráadásul Vegasba mennek kiruccanni, konkrétan legénybúcsúra. Nézős valamikor.



A nyár királyai / Kings of Summer - Csupa jót hallani róla, mindenképp be kell iktatni valamikor, talán pont a hosszú hétvégén?



Frances Ha - Fekete-fehér amerikai dramedy. Noah Baumbach filmje, aki a Tintahal és a bálna című filmet is elhozta nekünk anno, amit én személy szerint nagyon szeretek.



Derült égből fasírt 2 - A második fogás / Cloudy with a Chance of Meatballs 2 - A heti animáció. Lehet gáz, de én az elsőt sem láttam, viszont már ajánlották, ideje lenne pótolni azt is.



Fiatal és gyönyörű / Jeune el Jolie - Francia filmdráma, igazi fesztiválfilm.



Metro Manila - Sean Ellis, a Cashback rendezőjének akciófilmje, amire nem hiszem, hogy rohanni fogok, bár nem tűnik rossznak.



Insidious - A gonosz háza / Insidious: Chapter 2 - Minek számozni itthon, amikor kaphat alcímet is? Szóval itt a folytatás, az első egy korrekt horror volt, most pedig lássuk, hogy viszik tovább a szálat.




0 Comments:

Megjegyzés küldése

Mielőtt írnál, olvasd el

- Más fiókból is be tudsz jelentkezni, hogy hozzászólást írj, de ha erre nincs lehetőséged, kérlek, akkor se írj névtelenül. A legördülő listában a Név/URL-re kattintva tudsz nevet adni magadnak.
- A megjegyzésben van lehetőség html kódok használatára.

Köszönet